Tandenborstel abonnement

Tandenborstel abonnement

Van scheermesjes tot douchegel – je kunt je tegenwoordig abonneren op zo ongeveer alles. Dat heeft zo zijn voordelen. Ook voor tandenborstels kun je tegenwoordig een abonnement afsluiten.

Tandenpoetsen: een dagelijks ritueel

Tandenpoetsen is een activiteit die dagelijks (en zelfs meerdere keren per dag) terug komt. Bij andere dagelijkse terugkerende rituelen zie je de abonnementsvorm al langer aangeboden worden. Zo zijn er inmiddels vele scheermesjesabonnementen waarbij je elke maand een aantal nieuwe scheermesjes krijgt. Je hebt dan altijd een scherp mesje. Sinds kort is het ook mogelijk om een abonnement op tandenborstels af te sluiten. Want zeg nu zelf, hoe vaak poets jij niet te lang door met je versleten tandenborstel?

Elke drie maanden een nieuwe tandenborstel

Een goede tandenborstel van belang is voor schone en gezonde tanden. Een tandenborstel is net als een scheermesje onderhevig aan ‘slijtage’. Na verloop van tijd gaan de haren naar buiten en door elkaar staan, waardoor de tandenborstel minder goed de tandplak wegpoetst. De haren komen bijvoorbeeld minder goed op de lastige plekjes tussen de tanden. Bovendien beschadig je met de naar buiten staande haren van de borstel ook gemakkelijk je tandvlees.

Het advies is om elke 2-3 maanden, afhankelijk van je poetstechniek, een nieuwe tandenborstel aan te schaffen. Om dit makkelijker te maken is er sinds kort het tandenborstel abonnement.

Voordelen

Met een abonnement krijg je om de zoveel tijd (bijv. elke 3 maanden) per post een frisse, nieuwe tandenborstel van goede kwaliteit toegestuurd. Je hoeft niet meer te onthouden wanneer je oude tandenborstel vervangen moet worden en hoeft niet meer naar de winkel om een tandenborstel te kopen. Gemakkelijk en voordelig. Bovendien ontvang je regelmatig leuke extraatjes, zoals gratis tandenstokers, tandpasta en mondspoeling. Er zijn overigens zowel abonnementen voor tandenborstels als voor opzetstukjes van elektrische tandenborstels.

Hoe werkt het en wat kost het?

Kies heel eenvoudig de tandenborstel die bij je past (merk, kleur, budget, model) of je nou elektrisch poetst of met de hand. Een abonnement blijkt voordeliger dan in eerste instantie gedacht. De prijs van de tandenborstels of opzetstukjes hangt af van welk type je kiest. Daarnaast is de prijs afhankelijk van het aantal tandenborstels dat je wenst te ontvangen.

Nader bijschrift: op dit moment zijn er voor de Nederlandse en Belgische markt geen webshops die een tandenborstel abonnement aanbieden. Kent u of heeft u een webshop met een abonnementsvorm, neem dan contact op met redactie@tandenpoetstips.nl

Hanneke de Groot

Hanneke is een expert op het gebied van gezondheid (medische apparatuur) en consumenten lifestyle. Sinds het afronden van haar opleiding als Industrieel ontwerper aan de Technische Universiteit Delft werkt ze als onderzoeker bij een multinational die zowel medische apparatuur als consumenten lifestyle artikelen ontwikkeld (waaronder elektrische tandenborstels, apparatuur voor tandartsen, etc.). Als onderzoeker zoekt ze naar oplossingen die patiënten helpt hun mondgezondheid te verbeteren. Ze deelt haar ervaringen en die van haar collega's op onze website. Lees meer over Hanneke de Groot of onze website.

Geef een reactie

Sluit Menu