Ga naar de inhoud

Een professionele tandarts in Capelle aan den IJssel

Waarom is preventieve tandheelkunde zo belangrijk?

Een gezond gebit is ontzettend belangrijk. Met een schoon en stevig gebit heb je bijna geen last van gaatjes en voorkom je heel wat andere gezondheidsproblemen. Bovendien geven mooie en witte tanden je ongelooflijk veel zelfvertrouwen, waardoor je je beter in je vel voelt. Om een gezond en duurzaam gebit te verkrijgen, poets je je tanden best twee keer per dag. Verder is het een goed idee om in preventieve tandheelkunde te investeren. Dankzij preventieve tandheelkunde voorkom je problemen met je tanden en moet je geen nare ingrepen ondergaan.

De preventieplannen van Match Tandartsen

Match Tandartsen is een tandarts in Capelle aan den IJssel die zich in preventieve tandheelkunde heeft gespecialiseerd. Ze weten hoe belangrijk een optimale mondhygiëne is en ze hebben dan ook diverse preventieplannen opgesteld. Deze plannen zijn per leeftijd ingedeeld en bevatten handige tips, waardoor de kans op tandbederf en tandvleesproblemen kleiner is. Bovendien kan je bij Match Tandartsen ook voor een zorgplan op maat terecht. Ze maken in dit geval foto’s van je hele gebit en ze analyseren het resultaat grondig. Op basis van deze informatie geven ze je vervolgens duidelijke instructies om je mondverzorgingsroutine te verbeteren.

Een allround tandarts in Capelle aan den IJssel

Naast preventieve tandheelkunde kan je bij deze tandarts in Capelle aan den IJssel nog voor heel wat behandelingen terecht. Zo richten ze zich onder andere op implantologie, gebitsslijtage en wortelkanaalbehandelingen. De tandartsen maken enkel gebruik van de nieuwste apparatuur en de hele praktijk voldoet aan alle hygiëne-eisen. Op deze manier kunnen ze elke ingreep op een veilige en correcte manier uitvoeren en zorgen ze steeds voor een optimaal resultaat.

Handige tips voor een optimale mondverzorging

Bij Match Tandartsen doen ze er alles aan om grote en complexe behandelingen te voorkomen. Tijdens de standaard controles voeren ze een zeer complete reiniging uit en geven ze je handig advies om je mondverzorging te verbeteren. Ze begeleiden je voortdurend, zodat je gebit steeds schoon en stevig blijft. Zowel de tandartsen als de assistentes beschikken over de nodige expertise om je mondhygiëne te optimaliseren. Ze bieden de nodige instructies en hulpmiddelen aan, zodat je bijna nooit last hebt van gaatjes of infecties. Met de hulp van de professionals van Match Tandartsen is je gebit steeds piekfijn in orde!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *