Ga naar de inhoud

Over tandenpoetstips.nl

Je bent op zoek naar een relevante, betrouwbare en kwalitatieve informatie over de gezondheid van je gebit en bij uitbreiding je mond? Je wil tips & tricks voor de verzorging ervan met onderbouwde productaanbevelingen? Wij doen ons best om jou daar zo goed mogelijk bij te helpen! 

Tandenpoetstips.nl is gewijd aan het verstrekken van waardevolle informatie over diverse onderwerpen gerelateerd aan de gezondheid van mond en gebit. Onze inhoud is gebaseerd op grondig onderzoek, omdat we onze lezers willen voorzien van de meest actuele en nauwkeurige informatie die mogelijk is (zie ook onze bibliografie). Op die manier kunnen ze de best geïnformeerde beslissingen nemen over hun mond- en gebitgezondheid en/of onderbouwde aankopen doen. We hopen dat onze website onze lezers zal helpen om beide doelen te bereiken.  

Schrijven voor Tandenpoetstips.nl 

De content op Tandenpoetstips.nl wordt geschreven door onze redactie met een vlotte pen, passie voor het onderwerp hebben en het liefst ook een relevante opleiding. Wanneer we andere artikelen of wetenschappelijke bronnen gebruiken, vermelden we bron met link ernaartoe. 

De schrijvers binnen Tandenpoetstips.nl krijgen hier vaak een vergoeding voor, waarbij sommige ook schrijven omdat ze dit leuk vinden of omdat ze zo hun eigen activiteit in de kijker kunnen zetten. Wil je schrijven voor ons? Surf dan naar: https//tandenpoetstip.nl/schrijver-worden/. 

Wij testen soms ook met AI (“artificial intelligence”) en gebruiken deze technologie soms om kladteksten te schrijven. Er wordt echter niets gepubliceerd zonder nazorg en kritisch nalezen van een menselijke hand. 

Productreviews en -tips 

Bij Tandenpoetstips.nl bieden we heel wat kooptips en productreviews aan. We begrijpen dat onze lezers weloverwogen beslissingen willen nemen over de producten die ze kopen en we willen daar zo goed mogelijk bij helpen. Om dit te kunnen voeren we voor elk product grondige tests uit voor we ze suggereren op onze website. We checken ook klantrecensies uit verschillende bronnen om een beter inzicht te krijgen in hoe het product presteert in praktijksituaties.  

Wanneer je een product koopt via onze website, ontvangen wij een kleine commissie over de verkoop. Dit geld helpt ons Tandenpoetstips.nl soepel te laten draaien en te blijven investeren in de inhoud ervan. Dus als je via één van deze links iets bij bv. Bol.com, investeer je niet alleen in de gezondheid van je mond en gebit, maar help je ons ook een beetje om de kwaliteit van onze site hoog te houden 

Eigenaarschap van de website 

De website is in beheer van het bedrijf: Gloren BV. Wij dragen zorg voor deze website en zijn verantwoordelijk voor de voortgang ervan. Gloren.be is een mediabedrijf met als missie betrouwbare gezondheidsinfo op een toegankelijke manier online aan te bieden. 

Aanvullende bedrijfsgegevens: 

  • Gloren BV 
  • BTW-identificatienummer: BE0731935967 
  • Locatie: Achterstraat 39, B-9450 Haaltert 
  • Contact opnemen: via ons contactformulier 
  • Email: redactie[at]tandenpoetstips.nl 

Indien je hier vragen over hebt, kun je ons altijd benaderen via onze mail of contactformulier.