Interessante websites gebit en tanden

Interessante websites gebit en tanden

Op deze pagina hebben we een aantal interessante websites verzameld die je extra informatie geven over gebitsverzorging of het tanden poetsen leuker, effectiever en beter maken. Zoals je ziet hechten we veel waarde aan samenwerking en kennisdeling met tandartsen en mondhygiënisten. Zo blijf onze content van hoge kwaliteit en blijven we continu op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Tandartspraktijken

Overige bedrijven (kunstgebit, proteses, etc.)

Algemeen

Webshops

[link hier]

Heeft u een interessante link naar een websites die aanvullend is op de kennisgebieden op deze website? Stuur dan een e-mail naar: redactie@tandenpoetstips.nl

Hanneke de Groot

Hanneke is een expert op het gebied van gezondheid (medische apparatuur) en consumenten lifestyle. Sinds het afronden van haar opleiding als Industrieel ontwerper aan de Technische Universiteit Delft werkt ze als onderzoeker bij een multinational die zowel medische apparatuur als consumenten lifestyle artikelen ontwikkeld (waaronder elektrische tandenborstels, apparatuur voor tandartsen, etc.). Als onderzoeker zoekt ze naar oplossingen die patiënten helpt hun mondgezondheid te verbeteren. Ze deelt haar ervaringen en die van haar collega's op onze website. Lees meer over Hanneke de Groot of onze website.

Deze post heeft een reactie

Geef een reactie

Sluit Menu