Ga naar de inhoud

Goedkope opzetborstels elektrische tandenborstels

Goedkope opzetborstels elektrische tandenborstels

Of je nu poetst met een apparaat van Oral-B, Philips of een ander merk, in alle gevallen moeten de opzetborstels van de elektrische tandenborstel regelmatig vervangen worden. Dat is nodig omdat de haartjes slijten, waardoor de reinigende kracht verminderd, de haren naar buiten gaan staan of vanwege hygiënische redenen. Het advies is om de opzetborstel ten minste elke 3 maanden te vervangen. Helaas kunnen nieuwe opzetborstels nogal prijzig zijn, met onderstaande tips koop je de opzetborstels goedkoper in.

Goedkope opzetborstels

Je doet er verstandig aan om de opzetborstels van elektrische tandenborstels in grootverpakking (en met korting / aanbieding) in te kopen. In grootverpakking zijn de borstels per stuk namelijk goedkoper dan dat je losse borstels moet kopen. Soms kan het zelfs enkele euro’s per borstel schelen. En reken maar uit, met 4x per jaar (elke 3 maanden) de opzetborstel vervangen, levert dat je een mooie besparing op. Zeker als je de opzetborstels voor het hele gezin moet vervangen.

De opzetborstels zijn regelmatig in de aanbieding bij de grotere drogisterijen, maar op elk moment kun je ze vaak ook voordelig bij Bol.com bestellen. Hierbij enkele voorbeelden van goedkope opzetborstels:
Oral-B Precision Clean – 8 + 2 stuks (van 53,99 naar 22 euro = 59% korting!)
Philips Sonicare DiamondClean HX6068/26 – 8 stuks (41,99 = 9% korting)

Zit jouw elektrische tandenborstel er niet bij? Scroll dan eens door deze aanbiedingen.

Gebruik alleen officiële opzetborstels

We raden aan om de officiële opzetborstels te kopen en niet de uitstap te maken naar merkloze borstels van o.a. de kruidvat, action of zelfs te importeren uit China. Onderzoek van de consumentenbond, en ook onze eigen ervaring, toont aan dat deze borstels vaak te harde borstelharen hebben. Daardoor kunnen ze het tandvlees en zelfs het tandglazuur beschadigen. De kleine besparing die je financieel uitspaart, kan op de langere termijn dus nadelig uitpakken voor je gebit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *