Ga naar de inhoud

Elektrische tandenborstel voor kinderen: motiverende en plezierige poetservaring met ORAL-B for kids!

Elektrische tandenborstel voor kinderen: Oral-B for kids

Kinderen en het poetsen van hun tanden… Als ouder zal je het volgende beeld wel herkennen: jij wilt dat je kind zijn of haar tanden goed en lang genoeg poetst, maar veel kinderen denken daar anders over. Sommige ochtenden en avonden is het een ware strijd om je zoontje of dochtertje de tanden goed te laten poetsen. Kan dat niet anders?

Goed en grondig poetsen

Het is algemeen bekend dat je met een elektrische tandenborstel veel beter tandplak verwijderd dan met een normale hand tandenborstel. Dat is zeker het geval bij kinderen, die een normale tandenborstel vaak te oppervlakkig over de tanden bewegen. Daardoor blijven er vaak nog veel etensrestjes en tandplak achter, met gaatjes tot gevolg. Wanneer een kind een elektrische tandenborstel gebruikt doet het apparaat het zware poetswerk voor ze. Het enige wat je kind moet doen is de tandenborstel van tand naar tand bewegen. Dat van tand naar tand bewegen is niet alleen een makkelijk te onthouden routine, maar werkt ook nog eens motiverend om geen enkel tandje te vergeten.

Elektrische tandenborstel voor kinderen

Omdat elektrische tandenborstels voor volwassenen vaak te groot en te krachtig zijn voor de nog kleine melktandjes, heeft Oral-B speciale borstels voor kinderen ontworpen. Die zijn geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar en hebben een kleinere borstelkop die afgestemd is op het formaat van hun mond en tandjes. De speciaal op kinderen gerichte KIDS tandenborstels hebben bovendien leuke prints en ontwerpen van bekende Disney films en figuren als Frozen, Star Wars, Princess, Cars en Mickey Mouse. Poetsen wordt daardoor een stuk motiverender voor je kind, want het is hun eigen tandenborstel met hun favoriete tekenfilmfiguurtje er op.

Motiverende en plezierige poetservaring met de App

Deze kleinere tandenborstel is niet alleen effectief in het verwijderen van tandplak. Je kind gebruikt deze tandenborstel namelijk het liefst met de bijbehorende app. De app helpt jouw kind plezier te maken tijdens het poetsen door er een spel te maken. Als je kind goed en lang genoeg poetst, wordt het beloond door de figuurtjes uit Disney Frozen, Star Wars, Princess, Cars en Mickey Mouse. Door de spelletjes in de app wordt poetsen een leuke dagelijkse activiteit die helpt om jouw zoontje of dochtertje te motiveren de tanden elke dag extra goed te poetsen.

Wil je dat jouw kind de tanden goed schoon houdt? Dan adviseren wij om gebruik te maken van een elektrische tandenborstel.

De Oral-B elektrische kindertandenborstel in verschillende Disney figuren en inclusief de Disney Magic timer app is te koop bij BOL.com.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *