Een tandenborstelkoker kopen? Hygiënisch en makkelijk voor op reis!

Een tandenborstelkoker kopen? Hygiënisch en makkelijk voor op reis!

Wat is een tandenborstelkoker? En waarom zou je er eentje kopen? Wist je dat de kokers verkrijgbaar zijn in verschillende materialen en ook heel handig voor kinderen zijn? In dit blog delen we de voordelen van een tandenborstelkoker en geven een aantal voorbeelden.

Wat is een tandenborstelkoker?

De naam zegt het eigenlijk al. Het is een koker voor je tandenborstel. Je kunt jouw tandenborstel in de koker bewaren als je hem niet gebruikt. De koker zorgt er met name voor dat het vocht dat nog in de borstel zit na het tandenpoetsen, niet in de andere toiletspullen terecht komt. Tevens zorgt het ervoor, dat wanneer je op reis gaat, het water niet terecht komt in jouw kleding. Het houdt het allemaal netjes gescheiden en vooral hygiënisch. Bekijk hier de tandenborstelkokers

Waarom een tandenborstelkoker?

Een tandenborstelkoker is ontzettend handig voor als je op vakantie gaat. Je bewaart de koker in je toilettas, koffer of handtas. Want ook tijdens een lange vliegreis is het fijn als je jouw tanden kunt poetsen. Maar ook als je thuis bent, is de tandenborstelkoker een uitkomst. Je bewaart hem in de badkamer of in de keuken, zodat je ook ’s ochtends na het ontbijt meteen jouw tanden kunt poetsen.

Verschillende soorten

Tandenborstelkokers zijn er verschillende soorten, maten en kleuren. De meeste kokers zijn gemaakt van plastic, omdat dit materiaal ook goed bestand is tegen vocht. Maar ze zijn ook verkrijgbaar in hout en bamboe. In sommige kokers zitten kleine ventilatie gaatjes, zodat nare geurtjes en schimmel geen kans krijgen.

Voor kinderen

Niet alleen voor volwassenen, maar ook voor kinderen zijn tandenborstelkokers handig. Denk aan al die logeerpartijtjes bij vrienden en opa en oma. Kokers voor kinderen zijn vaak te verkrijgen in leuke felle kleuren en voorzien van mooie prints en figuren. Zo houd je de tandenborstels goed uit elkaar. Bekijk hier de tandenborstelkokers

Hanneke de Groot

Hanneke is een expert op het gebied van gezondheid (medische apparatuur) en consumenten lifestyle. Sinds het afronden van haar opleiding als Industrieel ontwerper aan de Technische Universiteit Delft werkt ze als onderzoeker bij een multinational die zowel medische apparatuur als consumenten lifestyle artikelen ontwikkeld (waaronder elektrische tandenborstels, apparatuur voor tandartsen, etc.). Als onderzoeker zoekt ze naar oplossingen die patiënten helpt hun mondgezondheid te verbeteren. Ze deelt haar ervaringen en die van haar collega's op onze website. Lees meer over Hanneke de Groot of onze website.

Geef een reactie

Sluit Menu