Een tandartsspiegeltje kopen?

Een tandartsspiegeltje kopen?

Een tandartsspiegeltje is handig om zelf je gebit te kunnen bekijken. Een tandartsspiegeltje wordt ook wel een Mondspiegel genoemd en bestaat uit een klein spiegeltje aan een steel waarmee je handig in je gebit kunt kijken. Bij de goede merken bestaat het meestal uit een spiegeltje dat niet kan beslaan door de vochtige adem. Veel mensen gebruiken het als poetscontrole (bijv. bij kinderen), het controleren op etensresten, om zelf de achterkant en bovenkant van de tanden te bekijken, om de tanden te controleren op gaatjes, het gehemelte te bekijken of te inspecteren waar de kiespijn vandaan komt.

We raden je aan een goede mondspiegel te kopen die vergelijkbaar of even goed is als die bij de tandarts. Deze zijn makkelijk in gebruik (juiste hoek), beslaan meestal niet en zijn gemaakt van veilig (medisch) materiaal.

Waar te koop?

Een goed tandartsenspiegeltje koop je hier. Bestel eventueel ook een tandartshaakje mee.

Hanneke de Groot

Hanneke is een expert op het gebied van gezondheid (medische apparatuur) en consumenten lifestyle. Sinds het afronden van haar opleiding als Industrieel ontwerper aan de Technische Universiteit Delft werkt ze als onderzoeker bij een multinational die zowel medische apparatuur als consumenten lifestyle artikelen ontwikkeld (waaronder elektrische tandenborstels, apparatuur voor tandartsen, etc.). Als onderzoeker zoekt ze naar oplossingen die patiënten helpt hun mondgezondheid te verbeteren. Ze deelt haar ervaringen en die van haar collega's op onze website. Lees meer over Hanneke de Groot of onze website.

Deze post heeft een reactie

Geef een reactie

Sluit Menu