Contactinformatie tandenpoetstips

Contactinformatie tandenpoetstips

Vragen of opmerkingen over de inhoud, gebruikersprofiel, inloggegevens, moderatie of de techniek van tandenpoetstips.nl kunt u sturen naar redactie@tandenpoetstips.nl . Met een bericht naar dit email adres kunt u gemakkelijk met de redactie en redacteurs in contact komen. We horen graag van u!

U kunt op onderstaande manieren contact met ons opnemen.

Adres
D4500 – tandenpoetstips.nl
Keurenplein 41
1069 CD Amsterdam

Let op: voor pakketpost en het verzenden van reviewproducten neemt u eerst contact met ons op. Wij wijzen dan de juiste redacteur toe aan uw product. U verzend vervolgens het product direct naar de redacteur en niet naar ons kantoor.

Email
redactie@tandenpoetstips.nl

Telefoon
030 269 0106

Facebook
https://www.facebook.com/tandenpoetstips/

Hanneke de Groot

Hanneke is een expert op het gebied van gezondheid (medische apparatuur) en consumenten lifestyle. Sinds het afronden van haar opleiding als Industrieel ontwerper aan de Technische Universiteit Delft werkt ze als onderzoeker bij een multinational die zowel medische apparatuur als consumenten lifestyle artikelen ontwikkeld (waaronder elektrische tandenborstels, apparatuur voor tandartsen, etc.). Als onderzoeker zoekt ze naar oplossingen die patiënten helpt hun mondgezondheid te verbeteren. Ze deelt haar ervaringen en die van haar collega's op onze website. Lees meer over Hanneke de Groot of onze website.

Deze post heeft een reactie

  1. Mijn oma, geboren in 1868, heeft veertien kinderen op de wereld gezet. Er zijn er wel een stel jong overleden, wat normaal was in die tijd: geen penicilline, wel kinderziektes.
    Mijn oma snoepte graag. Op haar tafel stond een mooie koektrommel, porselein met zilveren deksel. Daaruit nam ze regelmatig een lekker koekje. Ze was 80 jaar toen ze overleed, voor die tijd een hoge leeftijd. Nooit tanden gepoetst en ze had nog al haar tanden en kiezen!
    Mijn kinderen, kleinkinderen en ik poetsen natuurlijk wel. Dat is ook wel goed. tegen tandbederf.

Geef een reactie

Sluit Menu