Adverteren op tandenpoetstips

Tandenpoetstips.nl biedt u verschillende mogelijkheden om uw producten en/of diensten onder de aandacht te brengen bij uw doelgroep. Tandenpoetstips is het kennisplatform over tanden en gebit. We schrijven over technieken, methoden, producten en beantwoorden veel en minder voorkomende vragen over het gebit.

Welke mogelijkheden bieden we?

Review
Advertorial
Linkplaatsing
Advertentieruimte
We staan open voor uw suggestie

Voor informatie over bereik, tarieven en verschillende advertentiemogelijkheden kunt u contact opnemen via redactie@tandenpoetstips.nl

Hanneke de Groot

Hanneke is een expert op het gebied van gezondheid (medische apparatuur) en consumenten lifestyle. Sinds het afronden van haar opleiding als Industrieel ontwerper aan de Technische Universiteit Delft werkt ze als onderzoeker bij een multinational die zowel medische apparatuur als consumenten lifestyle artikelen ontwikkeld (waaronder elektrische tandenborstels, apparatuur voor tandartsen, etc.). Als onderzoeker zoekt ze naar oplossingen die patiënten helpt hun mondgezondheid te verbeteren. Ze deelt haar ervaringen en die van haar collega's op onze website. Lees meer over Hanneke de Groot of onze website.

Geef een reactie

Sluit Menu