/ startpagina / Over tandenpoetstips.nl

Over tandenpoetstips.nl

Tandenpoetsen is een activiteit die vrijwel iedereen minstens 1x per dag doet. Je kunt er haast niet omheen. Doe je dat wel dan laat je lichaam (algemene gezondheid), je omgeving (slechte adem) of je tanden zelf (gaatjes) het wel merken. In de praktijk merken we dat er bij veel mensen vragen leven over wat nu goed of slecht is voor hun gebit. Daarom zijn we TandenpoetsTips.nl gestart: een kennisplatform over alles wat met tanden en het gebit te maken heeft. Op TandenpoetsTips.nl vindt je de komende tijd vooral tips, advies en achtergrond artikelen. Je krijgt er bijvoorbeeld adviezen over de aanschaf van een goede tandenborstel, je vindt er tips om een slechte adem te voorkomen en we ontmaskeren een aantal hardnekkige fabels.

De auteurs op deze website hebben verschillende achtergronden. Zeker niet iedereen die meeschrijft werkt in de mondzorg of gezondheidszorg. Wel hebben we een neusje voor vragen die onder mensen leven over het gebit, schrijven we alleen goed onderbouwde artikelen en proberen we de foutieve informatie die soms op het internet te vinden is te filteren. Wij doen dat met de grootst mogelijke zorgvuldigheid, maar wel vanuit de gedachten dat deze website het eerste stapje is in de zoektocht van mensen naar vraag en antwoord over hun gebit. Het beste advies krijg je nog steeds bij de tandarts zelf.

Zonder vragen en opmerkingen van onze lezers kunnen we deze website niet maken. Daarom willen we je vragen om contact met ons op te nemen bij onduidelijkheden, onbeantwoorde vragen of tips die ons verder kunnen helpen bij het schrijven van de artikelen. Deze vragen kun je sturen naar redactie@tandenpoetstips.nl

Tenslotte zijn wij genoodzaakt om een vorm van disclaimer te vermelden. De informatie op deze website is alleen voor algemene informatieve doeleinden bedoeld. De informatie op de website is dus geen vervanging voor een medische behandeling en niet bedoeld om een diagnose te stellen. Raadpleeg voor uw specifieke situatie dus altijd eerst een gediplomeerd (tand)arts. Pas geen adviezen of tips van de website toe, alvorens hierover met uw behandelend (tand)arts gesproken te hebben. De beheerder en/of gelieerde instanties of organisaties kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de stappen die u neemt na het lezen van informatie op deze website. Geen van de op deze website gegeven informatie moet worden opgevat als een persoonlijk advies.

0 PLAATS REACTIE
Review
Over tandenpoetstips.nl
2.7 (53.33%) 3 votes

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *